Skip Navigation Linksdariteli

​Дарители

Ако искате да ни подкрепите с идея, като доброволец или с малка сума, услуга или продукт, можете да го направите като се свържете, с нас на имейл: bebeidete@bebe-dete.com.

Името Ви ще бъде добавено към списъка с Дарители на сдружение "Бебе и дете" и ще получите линк към интернет страницата или блога Ви в www.bebe-dete.com.

„Най-щастливото бебе", репродукция на Светлана Генчева - Съни​.

Nai-shtastlivoto_bebe.jpg
  

Най-щастливото дете", репродукция на Светлана Генчева - Съни​ 

nai-shtastlivoto_dete.jpg

Театър на улицата


Светлана Генчева - Съни, художник, дарява за кориците на книгите „Най-щастливото бебе в квартала", „Най-щастливото дете в квартала" свои картини. Светлана успешно използва техниките на д-р Карп при отглеждането и възпитанието на​ детето си. Тя е и един от малцината, които използват технките на школата на „малките холандци". Съни е известен български художник на съвременно изкуство и има договри с галерии и музеи в Ню Йорк, Барселона и Люксембург. На други картини и артуърк на Съни можете да се насладите наwww.svetlanagencheva.com, или просто когато се разхождате по ул. „Г.С. Раковски" в гр. София (търсете по травопостовете слон пигмей, замък или театър на улицата - разбрахме, че през месец декември, 2012 г., "Театър на улицата" - е "изчезнала" от трафопоста. Затова, можете да и се насладите само тук :)) 
 
 
 
 
Светлана Генчева - Съни​